Welkom op ABdesigns

Regelmatig kan je hier weer dubbel liggen met nieuwe strips en cartoons. Dubbel liggen onder voorbehoud van het hebben van dezelfde humor dan. Regelmatig afhankelijk van het feit of ik tijd en zin heb om iets te doen. Wat deze tekst dus eigenlijk wil zeggen is dat er soms wel ooit eens iets nieuws met enige regelmatigheid dan wel of niet op deze website geplaatst zou kunnen worden ...

Begrijpt u het nog? Ja? In dat geval kan ik u alleen maar professionele hulp aanraden. Snapt u er nu al geen zak meer van klik dan maar eens door de site heen en lees wat van de 'humoristische' cartoons. Daarna kan ik u waarschijnlijk alsnog professionele hulp aanraden.

Veel plezier op deze rare website!

Kijk hieronder voor de meest recente toevoegingen, klik op de cartoons knop voor alles per categorie gesorteerd of de archiefknop voor complete overzichten.

interessant-title

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

De mop is weer top

Een vrouw koopt een kruisloos broekje op de markt om te proberen haar saaie seksleven wat op te kikkeren. Ze trekt het aan, doet er een heel kort rokje overheen en zit op de bank. Af en toe gooit ze het ene been over het andere, op de momenten dat haar man net kijkt.
 
Na een poosje zegt hij: Draag jij een kruisloos broekje?
Ja, antwoordt zij.
Zegt hij: Oh gelukkig! Ik dacht al dat de vulling uit de bank kwam !