Welkom op ABdesigns

En dan nu eindelijk online voor iedereen! De nieuwe versie van de website.

Naast een nieuw uiterlijk nog veel andere verbeteringen, zoals:

  • De laatste cartoons makkelijk op te vragen via het blok 'laatst toegevoegd' op deze pagina
  • Cartoons per categorie opvraagbaar via de cartoons knop, of de aparte categorie knoppen in het menu
  • De laatste 10 cartoons per categorie te lezen op de pagina via de pijltjes onder de cartoons
  • Via de archief knop zijn de cartoons per categorie of per jaar opvraagbaar
  • Cartoons op naam terug te vinden via de zoek functie

De navigatie zou nu sneller en makkelijker moeten zijn wat het geheel meer gebruikersvriendelijk maakt.

Ook zou het nu op telefoons beter moeten werken dan de oude site, maar aangezien ik zelf een hekel heb aan internet op een mobiel kan het me niet veel schelen als dat niet zo is :)

Veel plezier op de vernieuwde website!

De mop is weer top

Een mooie blonde dame loopt richting de balie van het hotel en wenkt de man die erachter staat. Deze komt onmiddellijk naar haar toe. Dan wenkt de dame met haar wijsvinger naar de man om iets dichter te komen en hierop buigt de man zich voorover naar de vrouw.
 
Terwijl de vrouw zachtjes haar vingers door de baard van de man laat gaan, fluistert ze in zijn oor: “Bent u de manager hier?” En vervolgens glijden haar vingers langzaam over zijn gezicht. “Ehh .. eigenlijk niet,” stamelt hij. De vrouw tilt haar hand nu iets omhoog en strijkt hem door zijn haren. “Kunt u de manager dan voor mij roepen?” vraagt ze met een zwoele stem. Terwijl de man licht naar adem snakt zegt hij: “Ehh, sorry mevrouw, dat zal niet gaan. Hij is er momenteel niet.”
 
Nu steekt de vrouw twee vingers in de mond van de man en instinctief begint hij erop te zuigen. “Wilt u dan zo vriendelijk zijn om hem een boodschap door te geven?” vraagt ze. De man likt inmiddels opgewonden de andere vingers van de vrouw en kan niets anders doen dan ja knikken.
 
Dan buigt de vrouw zich naar voren en fluistert zachtjes in het oor van de man: “Er is geen papier meer op het damestoilet.”

Laatst toegevoegd: