Welkom op ABdesigns

Regelmatig kan je hier weer dubbel liggen met nieuwe strips en cartoons. Dubbel liggen onder voorbehoud van het hebben van dezelfde humor dan. Regelmatig afhankelijk van het feit of ik tijd en zin heb om iets te doen. Wat deze tekst dus eigenlijk wil zeggen is dat er soms wel ooit eens iets nieuws met enige regelmatigheid dan wel of niet op deze website geplaatst zou kunnen worden ...

Begrijpt u het nog? Ja? In dat geval kan ik u alleen maar professionele hulp aanraden. Snapt u er nu al geen zak meer van klik dan maar eens door de site heen en lees wat van de 'humoristische' cartoons. Daarna kan ik u waarschijnlijk alsnog professionele hulp aanraden.

Veel plezier op deze rare website!

Kijk hieronder voor de meest recente toevoegingen, klik op de cartoons knop voor alles per categorie gesorteerd of de archiefknop voor complete overzichten.

interessant-title

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

De mop is weer top

De nieuwe baas van een fabriek wil alle luie werknemers ontslaan. Hij doet zijn ronde in de fabriek en ziet iemand lui tegen de muur leunen.

Hij vraagt: "He, jij daar, hoeveel verdien je per week?"
"400 euro, mijnheer."
"Goed", zegt de nieuwe baas: "blijf staan waar je staat."

De baas snelt naar zijn bureau en komt snel terug met enkele bankbiljetten. Hij zegt: "Neem deze 800 euro en ik wil je hier niet meer zien."
De jongeman neemt het geld aan en maakt zich uit de voeten. Triomfantelijk kijkt de baas naar de werknemers die getuigen waren van het incident en zegt:"Kan iemand me vertellen wat die luie kerel hier deed?"

Een medewerker antwoordt:"Hij bracht net een Pizza en wachtte op zijn centen..."

Laatst toegevoegd: