Welkom bij AB Designs!

Langzaamaan worden de oude cartoons opnieuw gemaakt en er weer op gezet. Waarom alles weg was? Zie de Pret met Permission Machine berichten in het bloggedeelte van de website …

Speciaal om gezeur met bedrijfjes zoals Permission Machine te voorkomen is er een ‘disclaimer’ pagina aan de website toegevoegd. Daar kan je komen door hier te klikken, of de disclaimer in de menubalk onderaan de pagina te openen.

De groetsels!


Nog iets spannends gebeurt de laatste tijd?

Speciaal omdat ik zo veel spannende dingen meemaak (ja, echt) hieronder een lijst met spannende gebeurtenissen …
Nee, bij mij gebeurt er nooit iets spannends, dus wat er eigenlijk moet staan; als je jezelf nog eens lekker wil vervelen met stomme onzinnige tekst over een uitermate saai persoon die nooit iets beleeft, klik dan snel op een van de onderstaande blokken om de ‘spannende’ gebeurtenissen voor die maand te zien …. (ik vind het nu al saai). Waarom staat hier dan zo’n saaie rubriek? Dit is een parodie op social media! Een heleboel mensen maken een Facebook, Twitter, Instagram of hoe al die andere overdreven social media ook mag heten pagina aan om dit soort berichten uitgebreid te delen met iedereen.
NEWSFLASH: nee, je bent niet interessant. Wat je doet is ook niet interessant. Je doet er eigenlijk ook helemaal niet toe. Niemand vindt het spannend wat jij beleeft in het dagelijks leven. Zie hieronder het bewijs! (klik op de maand om de inhoud te bekijken)