Welkom op ABdesigns

Regelmatig kan je hier weer dubbel liggen met nieuwe strips en cartoons. Dubbel liggen onder voorbehoud van het hebben van dezelfde humor dan. Regelmatig afhankelijk van het feit of ik tijd en zin heb om iets te doen. Wat deze tekst dus eigenlijk wil zeggen is dat er soms wel ooit eens iets nieuws met enige regelmatigheid dan wel of niet op deze website geplaatst zou kunnen worden ...

Begrijpt u het nog? Ja? In dat geval kan ik u alleen maar professionele hulp aanraden. Snapt u er nu al geen zak meer van klik dan maar eens door de site heen en lees wat van de 'humoristische' cartoons. Daarna kan ik u waarschijnlijk alsnog professionele hulp aanraden.

Veel plezier op deze rare website!

Kijk hieronder voor de meest recente toevoegingen, klik op de cartoons knop voor alles per categorie gesorteerd of de archiefknop voor complete overzichten.

interessant-title

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

De mop is weer top

Een bejaarde vrouw komt bij de dokter en vraagt: 'Dokter, kunt u er voor zorgen dat ik er jonger uitzie?'
'Nee,' zegt de dokter, 'maar ik kan er wel voor zorgen dat u niet ouder wordt'.


Plastische chirurgie is een leuk vak. Een half jaar na een neusoperatie komt een vrouw ter controle nog eens langs op mijn spreekuur. Ze ziet er stralend uit, is erg tevreden en heeft haar man ook meegenomen.

Blij verteld ze me dat ze na jaren wachten op de operatie nu eindelijk zwanger is. Op mijn vraag wat dat wachten met de neusoperatie te maken had antwoordde ze, dat ze samen besloten hadden te wachten met kinderen tot na de operatie. Beiden waren ze doodsbang dat hun kind anders ook zo'n lelijke grote neus zou krijgen.

Laatst toegevoegd: