Welkom bij AB Designs!

Langzaamaan worden de oude cartoons opnieuw gemaakt en er weer op gezet. Waarom alles weg was? Zie de Pret met Permission Machine berichten in het bloggedeelte van de website …

Niet veel updates de laatste maanden

Ik had er niet veel zin in de laatste tijd. Kijkend naar de statistieken van de website lijkt het er toch op dat de enige bezoeken aan deze site komen van geautomatiseerde indexers van zoekmachines. Dat werkt dus ook niet echt motiverend om er iedere keer weer veel tijd aan te besteden om een cartoon te maken, want dat kost toch meer tijd dan je denkt. Maar goed, ik zal eens kijken of ik toch weer eens wat vaker iets op de website kan gaan zetten, voor het geval dat er per ongeluk toch nog iemand op de website terecht komt. Omdat die ergens op een verkeerde link klikte, of een tikfout in een url of zo, of weet ik veel wat, maar per ongeluk zal het zeker zijn.


Nog iets spannends gebeurt de laatste tijd?

Speciaal omdat ik zo veel spannende dingen meemaak (ja, echt) hieronder een lijst met spannende gebeurtenissen …
Nee, bij mij gebeurt er nooit iets spannends, dus wat er eigenlijk moet staan; als je jezelf nog eens lekker wil vervelen met stomme onzinnige tekst over een uitermate saai persoon die nooit iets beleeft, klik dan snel op een van de onderstaande blokken om de ‘spannende’ gebeurtenissen voor die maand te zien …. (ik vind het nu al saai). Waarom staat hier dan zo’n saaie rubriek? Dit is een parodie op social media! Een heleboel mensen maken een Facebook, Twitter, Instagram of hoe al die andere overdreven social media ook mag heten pagina aan om dit soort berichten uitgebreid te delen met iedereen.
NEWSFLASH: nee, je bent niet interessant. Wat je doet is ook niet interessant. Je doet er eigenlijk ook helemaal niet toe. Niemand vindt het spannend wat jij beleeft in het dagelijks leven. Zie hieronder het bewijs! (klik op de maand om de inhoud te bekijken)