Open dagen Joshua Pennings

  • Berichtcategorie:Algemeen

5 t/m 13 september 2020 zijn er weer de open dagen van de beeldentuin van Joshua Pennings.
Even een stukje tekst van zijn website, beter kan ik zelf niet typen:

Als moderne smid maakt hij metalen sculpturen. Krachtige dieren en fantasie-figuren zijn een belangrijk thema in zijn werk. Voortbeweging zoals vliegen en reizen vindt u geregeld terug in zijn beelden. Hij laat zich inspireren door het materiaal, maar meestal is het zijn fantasie waaruit de sculpturen ontstaan. In zijn smidse vormt hij het koude metaal tot warme sculpturen. Bizons stampen vonken in het rond, vogels vliegen uit de hitte omhoog. Terug naar de basis, ijzer en vuur, hamer en aambeeld. Echt vakmanschap.

Bevlogen en vooruitstrevend werkt hij aan zijn sculpturen. Zijn werk is te zien tijdens exposities in beeldenparken, galerieën, kunstbeurzen en evenementen in binnen- en buitenland. Hij maakt opdrachten voor klanten, bedrijven en gemeenten. Zijn werk is in privé-collecties in diverse landen.

Ieder beeld is uniek en met de hand vervaardigd van nieuw CorTen-staal, soms met gevonden vormen. De beelden zijn geschikt voor binnen en buiten.

www.joshuapennings.com

De beeldentuin is gelegen aan de Stadhouderslaan 5 te Grave en is echt de moeite waard om eens te bezichtigen!
En zelf heb ik ook wat werk van Joshua in de tuin staan.

Uiltje
Firebird
Dragonfly

Laat een reactie achter