C-1000 Euroweken sukkels!

  • Berichtcategorie:Cartoon / Gezeik

Oorspronkelijk gepubliceerd op 6-7-2014. Toen kwam deze reclame van de C-1000 regelmatig voorbij op de TV. Volgens mij bestaat C-1000 tegenwoordig niet meer, overgenomen door Jumbo dacht ik?
Maar goed, in die reclame gingen ze het hele huis afzoeken naar euromuntjes, want het waren weer Euro-weken. En dat terwijl 1 euromunt genoeg was voor alles, kijk hieronder maar en je ziet wederom het bewijs dat reclamemakers helemaal niet zo slim zijn als ze denken.

Plaatjes in dit stripje kwamen uit de echte reclame, dus die zijn uitgeblurd om copyright gezeik te voorkomen. Maar omdat ik zo aardig ben heb ik de reclame opgezocht en gevonden op YouTube, hier klikken om nog eens te zien hoe die ook al weer ging.

Laat een reactie achter